Aangeboden : Kunststof kozijnen voor stacaravans! Vraagprijs N.v.t.
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : stacaravan-shop op 2017-06-06
Woonachtig in : Utrecht - Utrecht - Nederland
Telefoonnummer :
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 469
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
*Kunststof kozijnen met dubbel glas ook leverbaar voor uw stacaravan.*
Zoals bekend gaat er veel warmte verloren door ramen. Investeren in kunststof kozijnen met dubbel glas is dan ook geen overbodige luxe. Veel stacaravans in Nederland zijn nog niet voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Heeft u dit ook nog niet, dan is het raadzaam om onderstaande voordelen nog eens op u in te laten werken.

1. Stookkosten
Door te kiezen voor kunststof kozijnen met dubbel glas verliest uw stacaravan minder snel warmte. En minder warmteverlies betekent automatisch minder stookkosten. Daarnaast blijft uw stacaravan dankzij dubbel glas in de zomer een stuk koeler. Ook dat is een groot voordeel en kan dit u de nodige kosten schelen. U hoeft immers minder energie te verbruiken voor de airconditioning of ventilatoren.

2. Geluid/Condens

Kunststof kozijnen met dubbel glas biedt naast energiebesparing ook meer comfort in uw stacaravan. Zo heeft u geen last meer van kille ramen die kou afstralen en is er minder tocht in uw stacaravan. Ook zult u minder of zelfs helemaal geen last meer hebben van condens op de ramen. En heeft dubbel glas een geluiddempende werking. Zeker wanneer u in een drukke omgeving staat met uw stacaravan, zult u merken dat u beduidend minder geluidsoverlast zult ervaren.

3. Milieu

Doordat u kunt besparen op het energieverbruik, betekent dat uw stacaravan minder belastend is voor het milieu. Energieverbruik betekent immers CO2-uitstoot, hetgeen klimaatverandering in de hand werkt.

4. Inbraakwerend

Logischerwijs is dubbelglas voor inbrekers een grotere drempel dan enkel glas. Het ruitje intikken om binnen te komen wordt er niet bepaald makkelijker op wanneer u uw stacaravan heeft voorzien van dubbel glas. En…..De deuren zijn voorzien van 3-puntsluiting.

5.Waardestijging van uw stacaravan

Wanneer u in kunststof kozijnen met dubbelglas investeert, komt deze investering in het geheel terug in de meerwaarde van de stacaravan! Los van alle bovengenoemde voordelen zijn de kosten dus indirect gedekt.

Overtuigd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

stacaravan-shop.nl levert doe-het-zelf pakketten compleet bij u thuis of op de camping af.

Tel: 06-30650316
Email:info@stacaravan-shop.nl

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 30449 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!