Aangeboden : SSD chemische oplossing en activeringspoeder Vraagprijs 700 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : Dhr. Burggraaf Simone op 2022-11-25
Woonachtig in : Amsterdam - Antwerpen - Belgi�
Telefoonnummer : +31645056404
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Niet vermeld
Aantal keer bekeken 37
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
SSD chemische oplossing en activeringspoeder
Wij leveren de nieuwste automatische ssd, universele chemicaliën, activeringspoeders en zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten beschadigde bankbiljetten, zwarte bankbiljetten, antibries, gestempelde, gemarkeerde of bevlekte valuta. We smelten en reactiveren bevroren chemicaliën en bieden 100% reiniging voor biljetten zoals dollars, euro's, ponden en het overzetten van kleuren van gebruikte biljetten naar nieuwe witte biljetten.

De SSD-oplossing in zijn volledige assortiment is de BESTE CHEMISCH op de markt voor het reinigen van antibriesbankbiljetten, onleesbare valuta, gemarkeerde biljetten en dergelijke. U zult versteld staan ​​van de kracht en snelheid van deze CHEMICAL. Het is in staat om bankbiljetten op te schonen met BREEZE-capaciteit. We hebben een beperkte SSD-oplossing op voorraad voor het reinigen van de ANTI-BREEZE BANK NOTE of het Black Money
Hierbij gebruik ik deze media om u te informeren dat ons bedrijf zwarte bankbiljetten kan opruimen, valuta, (bevlekt geld) bankbiljetten kan opschonen. als Amerikaanse dollar, euro, pond en alle lokale valuta's, zelfs als uw beschadigde biljet 25 jaar oud is, is Chemical and Allied Product Incorporated een belangrijke fabrikant van industriële en farmaceutische producten met een belangrijke specialisatie in de productie van S.S.D Automatic-oplossing die wordt gebruikt in de schoonmaken van zwart geld, onleesbaar geld en bevlekte bankbiljetten met anti
bries kwaliteit. Anderen voor beschadigde bankbiljetten, rekeningen zoals USD, euro, ponden, het overbrengen van kleuren van gebruiksnota's naar nieuwe witte rekeningen en zwarte bankbiljetten, we werken in opdracht, we bieden ook machines aan om de grote schoonmaak te doen, en we leveren producten naar kopersbestemmingen na overleg. afhankelijk van verschillende gevallen.

-ssd-oplossing
-ssd ultieme oplossing
-ssd universele oplossing
-ssd-oplossing pk 58
-conservering, activering en re-activering, paraciënt poeder
-vectrolpasta, zuta s4,
-castroxoxide
-de testdoses geautomatiseerde geldontwikkelaarsmachines

- stollen van chemische smeltapparatuur
-temperatuurregelaars
- we zijn er trots op producten van hoge kwaliteit aan te bieden. neem contact met ons op via (info.autoclearsolution@gmail.com)

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 20638 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privgegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!