Aangeboden : Kata 123-GO-30 Vraagprijs 97 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : martinkhoa op 2010-09-24
Woonachtig in : UTRECHT - Brabant - Nederland
Telefoonnummer : 031231828243
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 755
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
De 123-GO is het meest basic model in Kata's Sling Backpack-aanbod. Het gehele hoofdcompartiment van de 123- go- 30 is aangepast door middel van het divider-systeem. Doordat kan de tas op 3 verschillende manieren zowel rechts als links als sling gedragen worden en wordt de tas verwisseld van rugzak naar zijtas en weer terug.De Kata sling rugzak past bij een DSLR met mid-range zoom lens bevestigd, alsmede 5- 6 lenzen, flash + persoonlijke spullen.

De 123-GO-30 rugzak heeft genoeg plaats voor een spiegelreflex met aangehecht standaardobjectief, 5- 6 extra lenzen, een flits en persoonlijke materiaals.Het grote topcompartiment biedt plaats voor extra materiaal en accessoires kunnen opgeborgen met de interne zakjes. De 2 zakjes aan de buitenkant zijn een handige extra voor accessoires.De tas is voorzien van superlicht en TST structurele bescherming. De TST rib wordt gelegen op delen van de tas die gevoelig zijn voor schokken om spullen te beschermen tegen stoten en ongewenste schokken.Deze tas voldoet aan de meeste voorschriften van de luchtvaartmaatschappij voor de carry-on bagage. De bijgeleverde borst- en heupriemen zorgen voor extra stabiliteit en verlichten uw schouders.
In de rugzak positie en "X"-positie kunt u gemakkelijk uw apparatuur te vervoeren voor lange afstanden. Leg uw materiaal op de bodem belangrijkste compartiment van de rugzak die profiteren van de modulaire verdelers om exacte uitrusting aan te passen. De grote bovenste compartiment zal persoonlijke bezittingen of extra apparatuur houden en de interne en externe zakken voor uw persoonlijke bezittingen. Regenhoes bechermt kostbare apparatuur tijdens regenachtige en zeer stoffige omstandigheden.

De tas is trouwens tegen alle weer beschermd dankzij de regenhoes die zich makkelijk over de tas laat trekken. Bij schitterend weer bergt u deze weer even handig terug op.

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 30556 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!